Lidia Barbulescu apare intr-una dintre interceptarile procurorilor anticoruptie, in care senatorul Alexandru Mazare il intreaba pe Catalin Voicu “Madam Lidia cum e?”, iar acesta ii raspunde “E bine, e de-a noastra!”.
Judecatorul Lidia Barbulescu, presedinte interimar al instantei supreme, s-a prezentat, la Directia Nationala Anticoruptei, in calitate de martor in dosarul in care senatorul Catalin Voicu este cercetat pentru trafic de influenta.
Si omul de afaceri Marius Locic s-a prezentat, la Directia Nationala Anticoruptie, unde spune ca a fost citat in legatura cu dosarul in care este cercetat pentru cumparare de influenta de la senatorul Catalin Voicu.
La DNA urmeaza sa fie audiati si alti martori impotanti din dosarul lui Voicu.
Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost arestat, pe 9 aprilie, alaturi de Marius Locic si de judecatorul Florin Costiniu, de magistratii Sectiei Penale de la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Trei zile mai tarziu, pe 12 aprilie, Casuneanu, Costiniu si Locic au fost pusi in libertate, dupa ce Completul de 9 Judecatori al ICCJ le-a admis recursurile impotriva deciziei de arestare pentru 29 de zile.

Sursa: www.realitatea.net