Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) ofera, in saptamana 14-22 aprilie, doar 823 de joburi in Bucuresti. Cele mai multe oferte de angajare se adreseaza soferilor, agentilor de paza si croitorilor.
Pentru soferi sunt disponibile 130 de posturi, pentru agentii de paza 70 de posturi, in timp ce pentru croitori-confectioneri ANOFM ofera 60 de joburi. Numarul locurilor de munca vacante din Bucuresti a scazut in aceasta saptamana de la 878 la 823. Cele mai multe oferte de joburi disponibile prin intermediul ANOFM se adreseaza muncitorilor calificati si persoanelor cu studii medii.
Mai multe joburi pentru somerii din Bucuresti vor fi disponibile in cadrul Bursei locurilor de munca din 23 aprilie de la Palatul Copiilor. Angajatorii din Capitala vor scoate atunci la concurs aproape 1.500 de slujbe, din care majoritatea se adreseaza celor cu studii medii si muncitorilor calificati. Cei mai defavorizati raman absolventii de studii superioare, pentru care companiile ofera doar 124 de locuri de munca.

Sursa www.realitatea.net