In M. Of. nr. 164 din 15 martie 2010 a fost publicat Ordinul    presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor nr. 72/2010 privind unele masuri de informare a consumatorilor.
Din cuprins:
ART. 1 – (1) Pentru corecta informare a consumatorilor si pentru a le da acestora posibilitatea sa afle informatii referitoare la modul in care pot face sesizari sau reclamatii cu privire la produsele si/sau serviciile care le sunt puse la dispozitie, operatorii economici au obligatia sa afiseze numarul de telefon denumit TELEFONUL CONSUMATORULUI: 0800 080 999 – linie telefonica cu apelare gratuita din reteaua ROMTELECOM -, adresa si numerele de telefon/fax cu tarif normal si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti, in a carui raza teritoriala se afla operatorul economic, precum si adresa site-ului Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro
(2) Adresele, numerele de telefon/fax si adresele de e-mail ale comisariatelor judetene pentru protectia consumatorilor, respectiv adresa, numarul de telefon/fax si adresa de e-mail ale Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor al Municipiului Bucuresti sunt prevazute in anexa nr. 1, care face parte integranta din prezentul ordin.

Mai multe detalii pe www.curierulfiscal.ro