Banii încasaţi în plus pentru taxele pentru locurile de parcare, potrivit vechii hotărâri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti adoptată anul trecut, care prevedea majorarea taxei din 2009 de aproape trei ori, pot fi returnaţi sau reportaţi în contul taxei pentru 2011, au anunţat edilii administraţiilor locale.

Primăria Sectorului 2 anunţă că restituirea sumei încasate suplimentar se va face prin intermediul unei cereri depuse până pe 31 martie 2010 de cei care doresc acest lucru, la sediul Direcţiei Venituri Buget Local a Primăriei Sectorului 2 din bulevardul Gării Obor, nr. 10, în zilele lucrătoare ale săptămânii, între orele 8:30 – 14:30.

Compensarea sumei încasate suplimentar se face şi prin reportarea ei în contul taxei de parcare pentru 2011. Cei care optează pentru această variantă nu trebuie să depună nicio cerere, compensarea făcându-se automat.

Începând de pe 8 februarie, Primăria Sectorului 2 va relua prin cele trei sedii activitatea de încasare a taxelor şi impozitelor locale la nivelul anului trecut, după ce în ultima perioadă sistase aceasta activitate până la reglementarea situaţiei.

În Sectorul 4 returnarea banilor se va face prin mandat poştal, începând de săptămâna viitoare, celor care nu au datorii la bugetul local sau prin transfer în cont curent.

Sursa: http://www.infolegal.ro