Fiecare minut petrecut pentru căutarea unei informaţii este important. De aceea, începând din 2010, am introdus un abonament suplimentar pentru versiunile on-line a două dintre revistele de specialitate ale Editurii C.H. Beck – Curierul Judiciar şi Curierul Fiscal.

Astfel, în fiecare lună, în termen de maxim 5 zile de la data apariţiei publicaţiei tipărite, veţi putea accesa on-line, în interiorul Legalis, numerele curentele ale Curierului Fiscal, iar în cazul Curierului Judiciar, numerele curente dar şi o arhivă completă a apariţiilor din anul 2009.

Pentru a găsi mai uşor articolele publicate în cele două reviste, am introdus secţiunea Reviste Legalis, în meniul din stânga al aplicaţiei, chiar sub secţiunea Bibliotecă. Mai mult, dacă vă interesează doar un anume autor, îl puteţi căuta în întreaga aplicaţie, cu ajutorul măştii avansate de căutare în toate documentele, folosind câmpul „autor”.

Nu uitaţi!

Folosind în linia simplificată de căutare expresia de tipul nume revistă nr/an (de exemplu: Curierul Judiciar 11/2009), veţi găsi rezultate atât din secţiunea Reviste, cât şi din secţiunea Bibliografie, dar le veţi putea alege doar pe cele care vă interesează, apăsând pe numărul de reyultate afişat în meniul din stânga, în dreptul acelei secţiuni.

Pentru orice sugestii vă stăm la dispoziţie şi vă invităm să ne contactaţi.