Consiliul Baroului Bucuresti a hotarât publicarea materialelor ce urmeaza a fi analizate si supuse votului adunarii generale

În scopul informarii avocatilor participanti la Adunarea Generala a Baroului Bucuresti din data de 5 octombrie, programata a se desfasura la Sala Palatului, Consiliul Baroului Bucuresti a hotarât publicarea pe site a tuturor materialelor ce urmeaza a fi analizate si supuse votului adunarii generale, în conformitate cu ordinea de zi anuntata.

Conducerea Baroului Bucuresti roaga membrii baroului ca, în legatura cu materialele prezentate pe site, sa solicite orice lamuriri considera a fi necesare, urmând ca prin coordonatorii de departamente sa se formuleze raspuns în timpul cel mai scurt posibil.

De asemenea, Consiliul Baroului Bucuresti reaminteste membrilor baroului ca, în conformitate cu dispozitiile art. 67 alin. (5) din Statutul profesiei de avocat, ordinea de zi, astfel cum a fost publicata, poate fi completata ca urmare a propunerilor avocatilor cu drept de participare, propuneri ce pot fi depuse în scris la barou, cu cel putin 5 zile înainte de data la care a fost convocata adunarea generala.

Sursa:Baroul Bucuresti