În Monitorul Oficial nr. 715 din 20 noiembrie a.c. a fost publicat Ordinul nr. 460/2013 al Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii pentru aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare privind procedurile de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a Regulamentului de organizare şi funcţionare privind monitorizarea şi execuţia contractelor de asistenţă tehnică, servicii de consultanţă şi contracte de lucrări în baza Condiţiilor generale de contract de construcţie de lucrări de inginerie şi clădiri proiectate de către beneficiar (FIDIC Roşu – ed. 1999) şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare privind monitorizarea şi execuţia contractelor de asistenţă tehnică, servicii de consultanţă şi contracte de lucrări în baza Condiţiilor generale de contract de construcţie-proiectare şi echipamente (FIDIC Galben – ed. 1999).


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Afla totul despre cele mai noi module Legalis 2.0: Dreptul UE și CEDO | Drept Public


Art. 1
Se aprobă următoarele acte, prevăzute în anexele nr. 1–3*), care fac parte integrantă din prezentul ordin, ce se constituie drept anexe la regulamentul de organizare şi funcţionare al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – S.A.:

a) Regulamentul de organizare şi funcţionare privind procedurile de atribuire a contractelor de achiziţie publică, prevăzut în anexa nr. 1;

b) Regulamentul de organizare şi funcţionare privind monitorizarea şi execuţia contractelor de asistenţă tehnică, servicii de consultanţă şi contracte de lucrări în baza Condiţiilor generale de contract de construcţie de lucrări de inginerie şi clădiri proiectate de către beneficiar (FIDIC roşu – ed. 1999), prevăzut în anexa nr. 2;

c) Regulamentul de organizare şi funcţionare privind monitorizarea şi execuţia contractelor de asistenţă tehnică, servicii de consultanţă şi contracte de lucrări în baza Condiţiilor generale de contract de construcţie-proiectare şi echipamente (FIDIC galben – ed. 1999), prevăzut în anexa nr. 3.

Anexele nr. 1–3 se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 715 bis, din data de 20 noiembrie a.c..