In MO 143/2012 a fost publicata Hotărârea 4/2012 a Camerei Consultantilor Fiscali pentru modificarea art. 13 din Normele privind pregătirea profesionala continua a consultantilor fiscali, aprobate prin Hotararea 7/2007.


Hotărârea 4/2012 dispune că modificarea art. 13 din Normele privind pregătirea profesională continuă a consultanţilor fiscali, prevăzându-se că membrii Camerei Consultanţilor Fiscali care au absolvit într-un an calendaristic cursuri organizate de Ministerul Finanţelor Publice, de asociaţiile profesionale sau de societăţile de profil din ţară, în baza acordurilor încheiate de Camera Consultanţilor Fiscali cu acestea, pot solicita includerea numărului de ore efectuate în orele de pregătire profesională prevăzute de prezentele norme.

De asemenea, membrii Camerei Consultanţilor Fiscali care au participat la seminare, conferinţe, colocvii internaţionale pe teme fiscale sau pe probleme legate de profesia de consultant fiscal pot solicita includerea numărului de ore efectuate în orele de pregătire profesională prevăzute de prezentele norme.