Casa de avocatura Biris Goran va prezinta „Sinteza legislatiei fiscale publicate in Monitorul Oficial in perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2012” structurata pe doua module: Acte normative de interes principal si Acte normative de interes secundar.


DOWNLOAD – Sinteza legislatiei fiscale publicate in Monitorul Oficial in perioada 1 ianuarie – 29 februarie 2012formatul fisierului: pdf


Casa de avocatura „Biris – Goran” se numara printre colaboratorii de baza ai revistei Curierul Fiscal, publicatie consacrata in scurt timp ca un punct de referinta al revistelor dedicate fiscalitatii. Adunand la un loc experienta profesionistilor din domeniu cu cerintele cititorilor, revista a devenit un adevarat loc de confruntare a ideilor, de clarificare a aspectelor fiscale, de evidentiere a imperfectiunilor si oportunitatilor fiscalitatii.

Revista Curierul Fiscal este accesibila si in format online in aplicatia pentru informare juridica Legalis 2.0. In luna martie 2012 puteti obtine un abonament online la aceasta in conditii foarte avantajoase.