Totalul veniturilor bugetare incasate de catre Directia Generala a Finantelor Publice Brasov in luna noiembrie 2010 a fost de 199.084,24 mii lei, cu cca. 16 % mai mari fata de veniturile realizate in aceeasi perioada a anului 2009 (170.903.65 mii lei).  In structura, pe bugete si in cadrul bugetului de stat pe principalele impozite si taxe, situatia privind realizarea veniturilor in luna noiembrie, fata de realizarile pe aceeasi perioada a anului 2009. 
Precizam insa ca situatia incasarilor din anul curent este comparabila cu cea de anul trecut intrucat din totalul veniturilor incasate in anul 2009 au fost extrase veniturile aferente celor 29 de societati administrate de AFP Contribuabili Mijlocii care au fost preluate de Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili Bucuresti.
 
Ceea ce duce la concluzia ca banii incasati la bugetulde stat este mult mai mare. Inexplicabil este ce se intampla cu toti acesti bani, in contextul in care cheltuielile bugetare au scazut considerabil, la fel si bugetul alocat pentru pensii
Sursa: www.adevarul.ro