legalis standard

Pachet complet de legislaţie consolidată şi jurisprudenţă

Practic în documentarea zilnică, legalis Standard vă pune la dispoziţie întreaga legislaţie consolidată și actualizată a României (inclusiv forma originală a actelor publicate în Monitorul Oficial Partea I și Partea a VI-a) și legislaţia europeană.

Legislaţia este completată de jurisprudenţa naţională (decizii ale Curţilor de Apel, inclusiv decizii comentate publicate în Buletinul Curţilor de Apel – BCA și soluţii selectate disponibile doar online în Suplimentul BCA, deciziile Înaltei Curţi de Casaţie și Justiţie, decizii ale curţilor inferioare, precum și jurisprudenţă CSM), jurisprudenţa instanţelor europene și colecţia de jurisprudenţă a Curţii Europene a Drepturilor Omului comentată de prof. dr. Radu Chiriţă.

Actualizată în permanenţă cu ediţiile noi, bibliografia legalis cuprinde 20 de reviste: Curierul Judiciar, Curierul Fiscal, Revista Română de Drept Privat, Caiete de Drept Penal, Revista de Drept Constituţional, Revista de Drept Penal, Revista Română de Dreptul Proprietăţii Intelectuale, Revista Română de Executare Silită, Revista Phoenix, Revista de Drept Public, Revista Română de Drept Internaţional, Noua Revistă de Drepturile Omului (inclusiv arhiva Revistei Române de Drepturile Omului), Revista Dreptul, Revista de Drept Comercial, Pandectele Române, Revista Română de Drept al Afacerilor, Revista Română de Dreptul Muncii, Revista Română de Drept Comunitar, Revista Română de Drept European.

În prezent, în bibliografia legalis sunt disponibile peste 1.600 de ediţii și peste 18.000 de referinţe doctrinare publicate începând cu anul 1993.