Diversitatea şi specializarea sunt cuvintele care descriu cel mai bine conţinutul bibliotecii juridice online legalis

Fiecare tip de informaţie prezent în legalis poate fi util unuia sau mai multor utilizatori. De aceea am ales să creăm câteva module esenţiale, pe care să le puteţi combina, astfel încât nevoia dumneavoastră de informare să fie pe deplin satisfăcută.

legalis Standard

Dacă sunteţi în căutarea unui modul practic, în care să găsiţi rapid documentele căutate, atunci Legalis Standard este potrivit pentru dumneavoastră. Standard vă oferă tot ceea ce este necesar documentării şi practii juridice: legislaţia şi jurisprudenţa României, precum şi legislaţia şi jurisprudenţa europeană.

află mai mult…

legalis Legislaţie

Colecţia completă de legislaţie actualizată a României, serviciul de bază pentru uzul oricărui practicant în domeniul juridic sau cel de afaceri. În acelaşi modul puteţi consulta legislaţia şi jurisprudenţa europeană, pentru o cât mai riguroasă infromare.

află mai mult…

Doctrina Civil

Dreptul civil şi dreptul procesual civil – punctul de pornire al oricărui specialist în drept, constituie o parte importantă a Doctrinei Legalis. Titlurile selectate, actualizate în permanenţă, acoperă ramurile principale ale materiei, beneficiind de aportul deosebit al unor autori precum Ioan Leş, Flavius Baias, Eugen Chelaru sau Rodica Constantinovici.

află mai mult…

Doctrina Afaceri

Taxele, impozitele, organizarea și funcționarea societăților comerciale sunt doar câteva dintre aspectele abordate în volumele incluse în modulul Legalis Doctrină Afaceri.

află mai mult…

Dreptul UE și CEDO

În contextul european actual, legislaţia Uniunii Europene, tratatele şi procedurile comunitare, precum şi înţelegerea pe deplin a Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, reprezintă un atu pentru profesioniştii dreptului.

află mai mult…

Drept Public

Doctrina fundamentală a sistemului de drept român! Statul este titular al suveranităţii şi personifică din punct de vedere juridic naţiunea. A fi practician în drept înseamnă, înainte de toate, a-i cunoaşte fundamentele – Constituţia şi legile care guvernează raporturile dintre stat şi cetăţean.

află mai mult…

Noul Cod civil. Comentariu pe articole. Ediția 2

Cea mai aşteptată lucrare în comunitatea juriştilor din România, „Noul Cod civil – Comentariu pe articole”, este disponibilă în format electronic.  Este prima de acest gen şi de o asemenea amploare din literatura juridică romană şi este accesibilă într-o formă nouă, revizuită.

află mai mult…

Noul Cod de procedură civilă. Comentariu pe articole

În noua lucrare semnată Ioan Leș, veți putea analiza îndeaproape modificările aduse de legiuitor procedurii civile din România, beneficiind totodată de comentariile valoroase ale autorului. Structura comentariului la Noul Cod de procedură civilă este astfel concepută în formatul online, încât să permită trecerea cu ușurință de la articolul comentariului la articolul codului, la jurisprudență dar și la alte referințe ale autorului.

află mai mult…

Revista Curierul Judiciar (format integral online)

Curierul Judiciar – Revista ta de drept, este disponibilă  în format integral online, exclusiv în Legalis 2.0. Revista Curierul Judiciar oferă juriştilor – magistraţi, avocaţi, notari sau consilieri – informaţie la zi din toate domeniile dreptului.

află mai mult…

Revista Curierul fiscal (format integral online)

Sub motto-ul Noi dăm ora exactă în fiscalitate, Revista Curierul fiscal este o publicaţie specializată pe fiscalitate, cu o dublă abordare, atât din perspectivă economică, dar şi juridică, urmărind să acopere toate temele de interes practic în domeniul fiscal.

află mai mult…