legalis legislaţie

Toate actele normative consolidate și actualizate – La Zi

legalis este singura bibliotecă juridică online care vă oferă legislaţia naţională atât în forma publicată în Monitorul Oficial, cât și în formă consolidată și actualizată la zi. Începând din acest an, în legalis legislaţie puteţi găsi și Monitorul Oficial Partea VI.

O completare necesară este legislaţia europeană, în care  veţi regăsi tratate, acorduri internaţionale, directive, regulamente și recomandări, precum și alte reglementări publicate în Jurnalul Oficial seria C.

Tot în legalis legislaţie este inclusă jurisprudenţa europeană, în subsecţiunea aferentă deciziilor Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pe cele ale Tribunalului UE, precum și pe cele ale Curţii Europene de Justiţiei a Uniunii Europene (cu arhiva jurisprudenţei Tribunalului Funcţiei Publice). Jurisprudenţa este completată de deciziile EFTA.

Actele normative sunt actualizate automat, zilnic, direct în aplicaţie. Toate versiunile unui act, aplicabile ieri, azi sau chiar mâine le puteţi găsi doar în legalis.

Căutarea unui articol dintr-un act normativ vă poate oferi toate răspunsurile de care aveţi nevoie prin conexiunile existente la nivel de articol către toate documentele relevante existente în legalis, inclusiv doctrină, jurisprudenţă sau alte acte.