isoLEX – soluția pentru avocatura de business

Avocatura de succes înseamnă informație și eficiență. În completarea resurselor puse la dispoziție prin aplicația Legalis, vă recomandăm cel mai nou și complex software dedicat activității în echipă pentru profesia de avocatură – isoLEX

isoLEX reprezintă o îmbinare organică a funcționalităților unui software de tip CRM (gestionarea relațiilor cu clienții) și o aplicație dedicată avocaților fiind potrivit:

  • marilor case de avocatură, împărțite în departamente specifice, nivele de conducere și responsabilitate, fiind alcătuite din zeci de persoane;
  • societăților civile de avocatură, compuse din mai multe persoane (asociați, colaboratori, personal auxiliar);
  • departamentelor juridice ale instituțiilor publice;
  • departamentelor juridice ale marilor companii;
  • cabinetelor de avocatură asociate sau grupate, care deși au un număr mai mic de persoane, lucrează într-un mod coordonat și organizat, transferându-și anumite dosare și proiecte asupra cărora lucrează împreună;
  • cabinetelor individuale de avocatură, care au însă în componență fie personal auxiliar salarizat, fie avocați colaboratori, care lucrează împreună pentru anumiți clienți și/sau anumite dosare și proiecte.

isolex-descriereAcest proiect a luat naștere ca urmare a unei necesități reale și obiective pe piața de profil din România, având menirea de a depăși prin complexitatea acestuia celelalte aplicații existente pe piață, aducând un plus de valoare activității profesiei de avocatură prin modul în care răspunde necesității unei case de avocatură, atât pe plan intern (în relațiile interne ale organizației, de organizare, coordonare, gestionare, etc.), cât și pe plan extern (relațiile cu clienții, cu instanțele de judecată), fiind un promotor al unui stil de muncă care răspunde cerințelor celor pretențioși.

Suntem convinși că succesul pe termen lung al activității unei organizații profesionale în avocatură presupune, pe lângă oameni de calitate, și un suport tehnic pe măsură, motiv pentru care am creat isoLEX-ul, care vine să răspundă acestei nevoi și, totodată, provocări.

isoLEX a pornit de la:

  • o nevoie (munca unei echipe formată din mai multe persoane trebuia organizată într-un mod eficient);
  • o dezamăgire (ca urmare a implementării unui soft dedicat cabinetelor de avocatură care însă a dezamăgit);
  • o lipsă (pe piață neexistând softuri pentru activitatea cabinetelor de avocatură care să fie peste nivelul celui deja experimentat);
  • o ambiție (am făcut tot ce ne-a stat în putință și dacă nu am găsit un produs gata făcut, pe care doar să-l cumpărăm, am creat unul);

și a ajuns la un REZULTAT, care poartă denumirea și marca isoLEX.

Fiind o tehnică pentru avocați, el este conceput pentru a fi folosit de întreg personalul unui birou de avocatură, integrând funcțional și de ansamblu întreaga activitate a cabinetului si gestionând centralizat informațiile, astfel, o modificare efectuată într-un loc se propagă în toate dosarele sau temele în care este folosită. El colectează și atașează toate informațiile necesare pentru documentarea unui client sau a unui anumit proiect aferent clientului respectiv și generează rapoartele personalizabile, pe care le exportă elegant în documente care pot fi trimise direct clientului.

Cu această aplicație puteți ține evidența tuturor clienților, documentelor interne, dosarelor de instanță, contractelor cu furnizorii de servicii și echipamente, precum și evidența personalului, salariul și pontajul angajaților. Oferă de asemenea un sistem integrat de monitorizare a corespondenței, gestionează documentele de intrare/ieșire și oferă și datele de contact ale tuturor partenerilor și colaboratorilor.

Astfel aveți toate datele centralizate și la dispoziția dumneavoastră prin doar câteva click-uri cu mouseul. Cu ajutorul programului nostru, vă puteți organiza mult mai repede și eficient, avand astfel mai mult timp liber pentru dumneavoastră și pacienții dumneavoastră. Timpul dumneavoastră este prioritatea noastră, iar utilizatorii au constatat o economisire a timpului între 25% și 30% pentru o zi de lucru.

Parteneriat pentru avocatura de succes

Echipa Legalis vă stă la dispoziție pentru orice informații legate de isoLEX – soluția pentru avocatura de business. Ne puteți contacta la telefon 021.410.08.01 sau prin e-mail, la adresa legalis@beck.ro sau puteți contacta echipa isoLEX.