Revista Curierul fiscal – Noi dăm ora exactă în fiscalitate. Acum şi online, exclusiv în legalis, în format integral

Revista Curierul fiscal a reuşit să se impună în faţa competitorilor ei, printr-un concept pe cât de simplu, pe atât de util: aducând laolaltă experienţa profesioniştilor din domeniu cu cerinţele cititorilor, şi devenind astfel un loc de confruntare şi clarificare a ideilor fiscale.

Dorind să constituie un instrument important în „lupta” zilnică cu fiscalitatea, revista are un conţinut diversificat, cu rubrici variante: informaţii utile, impozite directe, impozite indirecte, dreptul afacerilor, procedură fiscală, jurisprudenţă fiscală, doctrină, interviuri, articole, studii de caz concrete şi răspunsuri la întrebarile cititorilor.

Conţinutul revistei este adaptat în permanenţă la reacţiile şi cerinţele cititorilor, scopul nostru fiind acela de a oferi nu doar informaţii, ci şi soluţii la problemele ce se ridică zilnic în activitatea specifică acestui domeniu.

legalis este singura bibliotecă juridică online în cadrul căreia puteţi consulta, integral, conţinutul revistei Curierul fiscal. Arhiva cuprinde toate numerele publicate începând cu data de 1 decembrie 2009.

* Accesul la Revista Curierul fiscal în legalis necesită un cont de abonat. Dacă nu aveţi deja un astfel de cont, îl puteţi crea, completând acest formular.