Acum vizualizaţi legalis Debut. Dacă sunteţi abonat legalis, apăsaţi aici pentru autentificare. Dacă nu sunteţi abonat, testaţi gratuit legalis.
 se încarcă...
M.Of. nr. 234, Partea I, din 04.04.2011

GUVERNUL ROMÂNIEI

HOTĂRÂRE Nr. 288/2011

privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2011 al Societății Comerciale Complexul Energetic Turceni – S.A., aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri

M.Of. nr. 234, Partea I, din 04.04.2011

Având în vedere prevederile art. 15 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată cu modificări prin Legea nr. 275/2008, cu modificările și completările ulterioare,

în temeiul art. 108 din Constituția României, republicată,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1

Art. 2

Art. 3

PRIM-MINISTRU

EMIL BOC

Contrasemnează:

Ministrul economiei, comerțului și mediului de afaceri,

Ion Ariton

Ministrul muncii, familiei și protecției sociale,

Ioan Nelu Botiș

Ministrul finanțelor publice,

Gheorghe Ialomițianu

ANEXĂ*)


Note de subsol:
*):

Anexa este reprodusă în facsimil.  Toate drepturile rezervate. © 2020 Legalis - un produs al Editurii C.H. Beck

31 Mar.
2020
Schimbă data
 

Ediția 2 disponibilă acum online!


 

Nou în legalis Doctrină Public

Constituţia României. Comentariu pe articole. Ediția 2

Constituţia României. Comentariu pe articole. Ediția 2În 2019 s-au împlinit 28 de ani de la intrarea în vigoare a legii fundamentale și 15 ani de la singura sa revizuire. Ediţia 2 actualizează şi îmbogăţeşte informația prezentată publicului larg în prima ediție, din 2008, a comentariului pe articole al Constituției României.

Cartea nu celebrează momente marcante și nu face un bilanț aniversar, ci o simplă analiză a ce s-a întâmplat în timpul trecut de la adoptarea Constituției României, un comentariu al evoluțiilor normative, instituționale, jurisprudențiale și sociale determinate de acțiunea legii fundamentale.

Rod al colaborării unui colectiv de prestigiu, coordonat de profesorii Ioan Muraru şi Elena-Simina Tănăsescu, noua ediţie reprezintă un aport substanţial la domeniul dreptului constituţional, subsumând într-o abordare coerentă, sistematică şi cuprinzătoare elementele definitorii pentru înţelegerea constituţiei.

Deschide cartea în legalis Doctrină Public sau află mai multe despre opțiunile de abonare.

Preview 1/1 Next
Top