Descoperă legalis!

Prima bibliotecă juridică online completă – legalis –  întregește perfect modalităţile prin care puteţi alege informaţia marca C.H. Beck, răspunzând astfel necesităţii de a ţine pasul cu toate modificările legislative, în orice loc și în orice moment.

Intuind nevoia de mobilitate și complexitate a informaţiilor, Editura C.H. Beck a fost prima care a dezvoltat o bibliotecă juridică online cu un conţinut dedicat și diversificat: cărţi din diverse domenii ale dreptului (civil, afaceri, penal, public, UE și CEDO), reviste, legislaţie, jurisprudenţă și bibliografie.

Biblioteca juridică online legalis este oricând pregătită să ofere răspunsuri rapide, corecte și complete.

Doctrină completă

Prin cele 70 de titluri de carte, dintre cele mai importante publicate sub egida Editurii C.H. Beck, structrate în module tematice, legalis este singura bibliotecă online care vă poate oferi pe lângă legislaţie și jurisprudenţă, doctrină completă: Doctrină civil, Doctrină afaceri, Doctrină penal, Doctrină public, Doctrină UE și CEDO. Revistele Curierul Judiciar și Curierul Fiscal rotunjesc aria doctrinară oferită. Astfel, în oricare domeniu al dreptului activaţi, găsiţi în legalis interpretările juridice de care aveţi nevoie.

Bibliografia – referinţe pentru practicieni

Peste 18.000 de referinţe, din peste 1600 de ediţii cumulate ale revistelor de specialitate consultate frecvent de juriști.

Interfaţă de lucru optimizată pentru eficienţă

Interfaţa bibliotecii juridice online legalis, adaptată lucrului zilnic, este completată de instrumente utile oricărui jurist: căutări simple similare celor realizate de motoare online (ex. Google), căutări avansate cu măști specializate și  conexiuni între toate documentele existente în bibliotecă. Aflaţi aici mai multe informaţii despre funcţionalităţile legalis.

Întotdeauna la zi – fără costuri suplimentare

Doar în legalis conţinutul  modulelor de doctrină este actualizat în permanenţă: orice carte deja existentă este actualizată cu o nouă ediţie, odată cu publicarea acesteia în forma tiparită; fiecare număr al revistelor completează arhivele cu o nouă apariţie lună de lună.

Legislaţia disponibilă în legalis este actualizată în permanenţă și interconectată la nivel de articol. Astfel aveţi acces la cele mai noi acte emise de autorităţile naţionale, dar și la cele publicate în jurnalele oficiale europene și puteţi analiza direct relaţiile dintre actele normative de interes.

Actualizarea în timp real a bibliotecii online nu presupune niciun efort sau cost suplimentar din partea dumneavoastră. Redactorii noștri lucrează pentru dumneavoastră.

Abonamente flexibile

Fie că vorbim de tipuri variate de informaţii, de numărul de utilizatori sau de modul în care doriţi să accesaţi biblioteca juridică online legalis (de oriunde sau doar dintr-o locaţie) vă garantăm soluţii tehnice și preţuri adaptate nevoilor dumneavoastră. În plus, puteţi adâuga oricănd informaţii din alte module de care aveţi nevoie în legalis, la costul perioadei rămase din abonament.

Suport de specialitate

Vă acordăm suport tehnic pe toată perioada utilizării bibliotecii juridice online Legalis, ori de câte ori aveţi nevoie, prin email și telefon, dar și prin intermediul resurselor online.