Cele mai noi aparitii editoriale in sectiunile sale de Doctrina au adus definitiv Biblioteca Legislativa online Legalis 2.0 in prima pozitie a instrumentelor necesare unui profesionist al lumii juridice.

Flaviu Cursaru, managerul Departamentului Legalis din cadrul Editurii C. H. Beck Romania declara:

„Inca din lunile de vara am inteles foarte repede ca trebuie sa venim in intampinarea nevoilor reale ale specialistilor in drept, si nu numai acestora, si sa oferim online un continut cu adevarat util care sa explice, sa sprijine intelesul, analiza mai vechilor si mai noilor texte legislative.

Pentru a implini acest deziderat Editura C. H. Beck a decis sa introduca in format electronic, in sectiunile de Doctrina ale aplicatiei Legalis 2.0 cele mai noi si mai valoroase carti publicate sub egida sa: „Noul Cod civil. Cartea a V-a. Despre obligaţii- Comentarii şi explicaţii” a domnului profesor Ion Turcu, lucrarea de foarte mari dimensiuni „Noul Cod civil – Note • Corelaţii • Explicaţii” in spatele careia sta o echipa solida de profesionisti, de tineri entuziasti, persoane cu experienta demonstrata de-a lungul timpului.

De asemenea si noile lucrari ale domnului profesor Ioan Les si nu numai – ma opresc aici cu enumerarea asigurandu-va ca lista este lunga – creeaza un spatiu informatic atat de practic celor care vor sa vada si dincolo de textul normei… Asadar afirm cu toata convingerea ca modulele de doctrina ale aplicatiei Legalis, miile de articole ale revistelor Curierul Judiciar si Curierul Fiscal, desigur legislatia romaneasca actualizata si permanent consolidata si nu in ultimul rand marile sectiuni de jurisprudenta romaneasca si europeana cu peste o suta de mii de hotarari judecatoresti, atent selectionate si nu puse de-a valma, ca Legalis 2.0 este cu adevarat o Biblioteca cu informatie completa, transferata cu succes in spatiul virtual-digital, acolo unde toti ne petrecem zilnic o perioada semnificativa de timp. Suntem avizi de informatie, avem nevoie de aceasta pentru a rezista in competitia zilnica si cred ca echipa Departamentului Legalis, maturitatea si bunul renume al Editurii C. H. Beck, consolideaza zilnic un instrument util de informare.

Invit  orice persoana sa testeze timp de 14 zile aplicatia noastra Legalis 2.0, nu exista nimic ascuns in spatele acestui demers, nici un fel de capcana perfida comerciala. La sfarsitul perioadei noi va contactam si va intrebam daca v-a placut. Atat. Am simtit nevoia sa spun si aceste cuvinte desi marturie ca asa stau lucrurile stau cei aproximativ 11000 de utilizatori ai aplicatiei Legalis, din vara lui 2008 si pana in prezent.

Mai pregatim pentru vizitatorii nostri, in viitorul foarte apropiat, inca doua surprize: inca un modul Legalis dar si un pachet de oferte comerciale de Sarbatori!