Ordinul 2147/2011 modifica Ordinul Nr. 2.730/2010 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili la articolul 2.


Ordin 2730/2010 … Art. 2

(1) Sediile secundare ale marilor contribuabili care îşi desfăşoară activitatea pe raza teritorială a municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov sunt administrate de Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili.

(1) Competenţa pentru înregistrarea fiscală a sediilor secundare ca plătitoare de salarii şi venituri asimilate salariilor, care îşi desfăşoară activitatea pe raza teritorială a municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, înfiinţate de marii contribuabili, potrivit legii, revine Direcţiei generale de administrare a marilor contribuabili.

(2) Sediile secundare ale marilor contribuabili, altele decât cele de pe teritoriul municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov, sunt administrate de administraţiile finanţelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene pe a căror rază teritorială îşi desfăşoară activitatea.

(2) Competenţa pentru înregistrarea fiscală a sediilor secundare ca plătitoare de salarii şi venituri asimilate salariilor, altele decât cele de pe teritoriul municipiului Bucureşti şi al judeţului Ilfov, înfiinţate de marii contribuabili, potrivit legii, revine administraţiilor finanţelor publice pentru contribuabilii mijlocii din cadrul direcţiilor generale ale finanţelor publice judeţene pe a căror rază teritorială acestea îşi desfăşoară activitatea.

(3) Lista nominală a sediilor secundare ale contribuabililor mari care îndeplinesc criteriile de selecţie prevăzute în anexa nr. 1 se publică pe pagina de internet a Ministerului Finanţelor Publice – portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.
––
modificat de
Ordin nr. 2147/2011 – pentru modificarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 2.730/2010 privind organizarea activităţii de administrare a marilor contribuabili din 30 mai 2011, M. Of. 386/2011 ;