Editura C.H.Beck a pus in practica un proiect care se dovedeste util atat pentru specialisti, cat si pentru absolventii facultatilor de drept sau chiar pentru cititorii interesati de informatii legislative gratuite, actualizate zilnic. Noul site www.curieruljudiciar.ro este o sursa de referinta in materie de legislatie romaneasca, incluzand comentarii avizate ale specialistilor.

www.curieruljudiciar.ro contine informatii despre evenimente legislative care se afla in derulare, despre acte normative noi sau aflate in stadiul de proiect, precum si pareri ale unor specialisti pe subiecte concrete. In plus, comentarii valoroase ale reprezentantilor unor societati de avocatura precum Stoica&Asociatii, Piperea&Asociatii, Bostina&Asociatii, BirisGoran, Tuca Zbarcea & Asociatii sau NNDKP, publicate in formatul tiparit al revistei Curierul Judiciar, sunt acum disponibile online, in format integral, in sectiunea Newsletter SCA. In masura in care cititorul este interesat sa afle mai multe lucruri despre un anume subiect discutat pe site, acesta se poate adresa direct specialistului, scriind in formularul creat anume pentru acest scop.

Subiectele dezbatute acopera un spectru larg, pornind de la dreptul afacerilor, drept privat, drept public si drept penal si terminand cu o sinteza a jurisprudentei instantelor interne si internationale.

Pe langa arhiva, care pastreaza sute de documente utile celor care doresc sa urmareasca schimbarile legislative din tara noastra, www.curieruljudiciar.ro ofera si posibilitatea abonarii, atat la varianta integrala a revistei (in format tiparit si electronic), cat si la newsletterul editiei online.

“curieruljudiciar.ro se adreseaza nu numai celor care lucreaza in domeniul juridic, ci si persoanelor autodidacte sau celor care doresc sa afle noutatile legislative de ultima ora, fara sa fie nevoiti sa mai apeleze la un specialist. Intreaga redactie desfasoara o munca sustinuta pentru a publica in timp util noutatile legislative, in asa fel incat cititorul sa fie convins ca va gasi pe www.curieruljudiciar.ro toate informatiile de care are nevoie”, a declarat Oana Dimitriu, managerul proiectului on-line si editor coordonator al revistei Curierul Judiciar.

Despre Editura C.H. Beck:

Editura C.H. Beck, initiatoarea proiectului curieruljudiciar.ro, are ca obiect exclusiv de activitate editarea cartilor si revistelor juridice si economice, precum si a primei biblioteci juridice exclusiv on-line din Romania – legalis.ro.

Date de contact:

Oana Dimitriu
Editor coordonator

Telefon: 021 410 08 47
Fax: 021 410 08 48
Editura C.H. Beck
Str. Serg. Nutu Ion nr. 2, sector 5, Bucuresti
Email: cj@beck.ro sau oana@beck.ro