Curierul Judiciar, revista ta de drept, în format integral online, exclusiv în legalis

Revista Curierul Judiciar, cu un istoric ce datează încă din 1892, a fost readusă la viaţă în 2002, prin tipărirea ei de către Editura C.H. Beck. Acum, revista se află în cel de-al 10-lea an de nouă existenţă şi se mândreşte cu girul Uniunii Naţionale a Barourilor din România, cel mai înalt for al avocaţilor.

Revista Curierul Judiciar are ca principal scop să răspundă nevoii de informare a juriştilor din toate domeniile dreptului, să ofere opinii şi soluţii atât în probleme fundamentale, cât mai ales în chestiuni punctuale, concrete, ivite în activitatea de zi cu zi.

Începând cu anul 2010, Revista Curierul Judiciar, cu apariţie lunară, şi-a consolidat echipa colaboratorilor permanenţi prin implicarea celor mai prestigioase case de avocatură din România.

legalis este singura bibliotecă juridică online în cadrul căreia puteţi consulta, integral, conţinutul revistei Curierul Judiciar. Arhiva cuprinde toate numerele publicate începând cu data de 1 decembrie 2009.

* Accesul la Revista Curierul Judiciar în legalis necesită un cont de abonat. Dacă nu aveţi deja un astfel de cont, îl puteţi crea, completând acest formular.