În Monitorul Oficial nr. 343 din 10 mai a.c. a fost publicat Ordinul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene nr. 2.822/2017 pentru aprobarea Programului naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2017.

Art. 1.
Se aprobă Programul naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2017, care cuprinde Centralizatorul creditelor bugetare alocate pe unităţi administrativ-teritoriale în anul 2017, prevăzut în anexa nr. 1, şi Lista blocurilor de locuinţe cuprinse în Programul naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, cu finanţare în anul 2017, prevăzută în anexa nr. 2.

Art. 2.
Finanţarea Programului naţional privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe se asigură conform prevederilor art. 13 alin. (1) lit. a) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2009 privind creşterea performanţei energetice a blocurilor de locuinţe, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 158/2011, cu modificările şi completările ulterioare, în limita sumelor alocate anual cu această destinaţie.

Art. 3.
Anexele nr. 1 şi 2 fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. 4.
Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

ANEXA Nr. 1