Cei mai influenti oameni de afaceri din Romania, finantatori importanti si antreprenori renumiti, se intalnesc la “Conferinta Performanta IMM – Bani, Idei, Actiune”, organizata de RisCo.

eveniment riscoPe 12 mai 2016, RisCo impreuna cu partenerul CEC Bank, te asteapta la conferinta “Performanta IMM: Bani, Idei, Actiune”, care iti arata care sunt actiunile concrete pentru atingerea succesului in afacerea ta. Conferinta se concentreaza in jurul realizarilor practice si recunoscute la nivel national si international ale speakerilor invitati.

Te asteptam intr-un cadru elegant, la Hotel Pullman, World Trade Center Bucharest, locul care a gazduit si prima editie de succes a conferintei RisCo, “Relansarea IMM-urilor”, in septembrie 2014. Pastrand si anul acesta traditia evenimentelor de inalta calitate cu care te-am obisnuit, te invitam la conferinta noastra, care se va desfasura intre orele 9.30-14.30.

Credem ca orice antreprenor are nevoie de bani si expertiza pentru a pune in practica ideea lui de afaceri.  Insa la fel de important este sa afli povestile celor care au avut succes in domeniul lor de expertiza. Sergiu Negut, Peter Barta, Ramona Ivan, Feliciu Paraschiv, Mircea Capatina, Cristian Dima si Alina Marchis iti vor prezenta din propria experienta cele mai eficiente strategii pentru reusita afacerii tale.

Sergiu Negut este Angel Investor, Membru al Boardului si Consilier al CEO-ului in mai multe afaceri locale.

Ramona Ivan este Director Relatii Externe CEC Bank si are o experienta de peste 15 ani in sistemul bancar romanesc.

Peter Barta este CEO la Fundatia Post Privatizare. In trecut, a colaborat cu diverse companii din SUA, cum ar fi Google, Consiliul Europei sau companii locale, precum SMURD.

Cristian Dima este Managing Partner al Genesis Consulting. Consultant financiar cu peste 14 ani de experienta, Cristian a participat la elaborarea si castigarea de proiecte de ajutor de stat de succes care au totalizat peste 700 mil. EUR investitii si au generat peste 5.000 de noi locuri de munca.

Mircea Capatina este Co-fondator si Marketing Manager la Smart Bill. A intrat in lumea antreprenoriatului inca de pe bancile facultatii, fiind co-fondator al Smart Bill – program de facturare online si gestiune stocuri.

Feliciu Paraschiv, Owner Paco Supermarket, este ceea ce multi ar numi “afacerist-kamikaze” in Romania. Momentan, lantul Paco cuprinde sapte magazine in zona Moldovei. Feliciu a castigat la inceputul acestui an premiul pentru cel mai bun anteprenor in Retail.

Alina Marchis, Senior Officer EBRD, este Ofiter Senior in cadrul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare si are 10 ani de experienta in domeniul investitiilor in firme mici si mijlocii.

Iti promitem un eveniment deosebit de interactiv, axat pe dezbateri intre vorbitori și participanti, numai in cadrul conferintei “Performanta IMM: Bani, idei, actiune”!  

Speakerii nostri iti vor oferi raspunsuri la toate problemele cu care te confrunti in afacerea ta.

Participantii la conferinta organizata de RisCo au ocazia sa cunoasca profesionisti din cele mai diverse domenii. Aici este locul in care poti invata din povestile de succes ale altor participanti si poti pune intrebarile care te preocupa in afacerea ta. Astfel, ideile tale de business au sansa de a isi implini potentialul de dezvoltare.

Vino la conferinta “Performanta IMM: Bani, idei, actiune,” si vei afla cum sa dezvolti afaceri de top pe o piata dinamica!

Te invitam sa accesezi pagina conferintei, pentru mai multe detalii. Te asteptam!