Biblioteca juridică online Legalis a fost distinsă cu DIPLOMA DE APRECIERE pentru contribuții în ce privește facilitarea studiului dreptului în cadrul ediției 2016 a GALEI JURIDICE, eveniment organizat la București în data de 21 ianuarie 2016 de Societatea de Științe Juridice.

Legalis distinsă în cadrul GALEI JURIDICE 2016

Premiul a fost înmânat de către organizatori d-lui Radu Dimitriu, director general al Editurii C.H. Beck.

În cadrul aceluiași eveniment, a fost distins cu DIPLOMA SPECIALĂ PENTRU GÂNDIRE JURIDICĂ, autorul Lucian Bojin, a cărui lucrare premiată „Personalitatea juridică în dreptul organizațiilora apărut la Editura C.H. Beck la sfârșitul anului 2015.

Anual, Societatea de Științe Juridice oferă distincții personalităților, dar și companiilor, care se remarcă prin activitatea lor în mediul juridic românesc. Printre personalitățile cărora le-au fost decernate diplome de excelență la GALA JURIDICE 2016 s-au numărat autori reputați precum Corneliu Bârsan, Viorel Mihai Ciobanu și Stanciu Cărpenaru. Diplome de apreciere au mai fost acordate decanului Facultății de Drept din cadrul Universității București, Conf. univ. dr. Flavius-Antoniu Baias, pentru contribuţii în ce priveşte învăţământul juridic, dar și av. dr. Gheorghe Florea, Președintele U.N.B.R., pentru contribuţii în domeniul politicii profesionale în profesia de avocat.

Lista intregrală a premiilor poate fi accesată aici.