În Monitorul Oficial nr. 579 din 3 august a.c. a fost publicat Ordinul nr. 1965/2015 al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 7/2010 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată.


Cea mai așteptată lucrare a acestui an. Codul de procedură penală. Comentariu pe articole , disponibilă acum în Legalis® . Accesează volumul!


În extras

Art. I.

Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 7/2010 pentru aprobarea modelului şi conţinutului unor formulare de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 32 din 15 ianuarie 2010, se modifică şi se completează după cum urmează:

  1. După articolul 3 se introduce un nou articol, articolul 31, cu următorul cuprins:

„Art. 31

(1) Se aprobă modelul şi conţinutul formularului «Cerere de înregistrare în scopuri de taxă pe valoarea adăugată, conform art. 153 alin. (1) lit. a) din Codul fiscal» (098), cod M.F.P. 14.13.01.10.11/tva, prevăzut în anexa nr. 7.

(2) Instrucţiunile de completare a formularului menţionat la alin. (1) sunt prevăzute în anexa nr. 8.

(3) Caracteristicile de tipărire, modul de difuzare, de utilizare şi de păstrare a formularului menţionat la alin. (1) sunt prevăzute în anexa nr. 9.”

  1. Articolul 4 se modifică şi va avea următorul cuprins:

„Art. 4.

Anexele nr. 1-9 fac parte integrantă din prezentul ordin.”

  1. După anexa nr. 6 se introduc trei noi anexe, anexele nr. 7-9, al căror conţinut este prevăzut în anexele nr. 1-3, care fac parte integrantă din prezentul ordin.

Art. II.

Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art. III.

Direcţia generală proceduri pentru administrarea veniturilor, Direcţia generală de tehnologia informaţiei şi Direcţia generală de administrare a marilor contribuabili din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, direcţiile generale regionale ale finanţelor publice, precum şi unităţile subordonate acestora vor duce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.