În Monitorul Oficial nr. 708 din 29 septembrie a.c. a fost publicat Ordinul nr. 1309/2014 al Ministerului Finanţelor Publice privind modificarea Ordinului ministrului delegat pentru buget nr. 1.177/2014 privind prospectul de emisiune a titlurilor de stat emise în vederea despăgubirii persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. — S.A. în vederea achiziţionării de autoturisme.


Citește acum cele mai noi volume din Raftul Legalis® – Noul Cod penal și Noul Cod de procedură penală


În extras

Art. I.

Ordinul ministrului delegat pentru buget nr. 1.177/2014 privind prospectul de emisiune a titlurilor de stat emise în vederea despăgubirii persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. — S.A. în vederea achiziţionării de autoturisme, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 655 din 5 septembrie 2014, se modifică după cum urmează:

1. Articolul 1 va avea următorul cuprins:

Art. 1.

În vederea despăgubirii persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. — S.A. pentru achiziţionarea de autoturisme, iar după 22 decembrie 1989 le-au transferat în conturile Băncii Române pentru Dezvoltare — B.R.D. — S.A., şi nu prezintă documentele doveditoare, care să ateste data constituirii depozitului la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. — S.A., se aprobă prospectul de emisiune a titlurilor de stat seria BRD/1/2014 emise pe numele B.R.D. Groupe Société Générale — S.A., în valoare nominală totală de 394.943,65 lei, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.”

2. La anexă, punctul 4 va avea următorul cuprins:

„4. Valoarea nominală totală a emisiunii titlurilor de stat este 394.943,65 lei.”

3. La anexă, punctul 5 va avea următorul cuprins:

„5. Emisiunea este formată dintr-un număr de 44 de titluri de stat, iar valoarea nominală individuală a fiecărui titlu de stat este egală cu valoarea individuală a despăgubirii.”