În Monitorul Oficial nr. 541 din 22 iulie a.c. a fost publicată Hotărârea nr. 866/2014 a Consiliului Superior al Magistraturii pentru modificarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007.


Descoperă Raftul Legalis® – cea mai flexibilă soluție de doctrină online


Integral

Art. I.

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a posturilor vacante de grefier la instanţele judecătoreşti şi la parchetele de pe lângă acestea, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 126/2007, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 233 din 4 aprilie 2007, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică după cum urmează:

1. Articolul 2 va avea următorul cuprins:
Art. 2.

(1) Concursul se desfăşoară la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţiei Naţionale Anticorupţie, curţilor de apel şi parchetelor de pe lângă curţile de apel, potrivit dispoziţiilor prezentului regulament, în colaborare cu Şcoala Naţională de Grefieri şi sub coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii.

(2) Concursul prevăzut la alin. (1) se poate desfăşura doar dacă posturile vacante de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, curţile de apel şi parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale şi parchetele de pe lângă tribunale nu au fost ocupate în urma concursurilor de promovare la instanţe sau parchete superioare.”

2. La articolul 24, alineatul (1) va avea următorul cuprins:
Art. 24.

(1) Dispoziţiile prezentului regulament, cu excepţia celor cuprinse în art. 2 alin. (2) şi art. 4 alin. (1) şi (2), se aplică şi pentru ocuparea posturilor de grefier vacante temporar.”

Art. II.

Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.