În Monitorul Oficial nr. 275 din 15 aprilie a.c. a fost publicată Hotărârea Conferinţei naţionale a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din România nr. 3/2014 privind aprobarea „Standardelor de evaluare — ANEVAR” obligatorii pentru desfăşurarea activităţii de evaluare.


Timp de 10 zile puteti evalua GRATUIT continutul Legalis 2.0 – Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie.
Afla totul despre cele mai noi module Legalis 2.0: Dreptul UE si CEDO | Drept Public


Integral:

Art. 1

(1) Se aprobă „Standardele de evaluare — ANEVAR”care sunt obligatorii pentru desfăşurarea activităţii de evaluare.

(2) „Standardele de evaluare — ANEVAR” includ integral Standardele internaţionale de evaluare IVS (International Valuation Standards) în vigoare.

(3) Orice trimitere din legislaţia în vigoare la Standardele internaţionale de evaluare se consideră trimitere la „Standardele de evaluare —ANEVAR” aprobate prin prezenta hotărâre.

Art. 2

Hotărârea Conferinţei naţionale a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor Autorizaţi din Românie nr. 3/2013 privind aprobarea standardelor de evaluare obligatorii pentru desfăşurarea activităţii de evaluare, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 261 din 9 mai 2013, se abrogă la data de 1 iulie 2014.

Art. 3

Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, şi intră în vigoare la data de 1 iulie 2014, respectiv la datele prevăzute în fiecare standard.

Notă: „Standardele de evaluare —ANEVAR” se pun la dispoziţia celor interesaţi de către Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România.