Casa de avocatura Biris Goran va prezinta in continuare cele mai importante modificări legislative aduse de O.U.G. nr. 24/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal si reglementarea unor masuri financiar-fiscale (publicată in M. Of. nr. 384/2012).
 Promovarea acestui act normativ a fost determinata de necesitatea respectarii angajamentelor asumate de Guvernul Romaniei in cadrul Aranjamentului stand by dintre Romania si FMI. Modificarile au ca scop alinierea la acquis-ul comunitar, punerea in aplicare a Deciziilor 2012/181/UE şi 2012/232/UE, conformarea cu prevederile Directivei 2011/96/UE, dar si luarea unor masuri urgente pentru imbunatatirea administrarii persoanelor impozabile inregistrate in scopuri de TVA.


DOWNLOAD – TAX ALERT BIRIS-GORAN IUNIE 2012 – fisier in format pdf


Casa de avocatura “Biris – Goran” se numara printre colaboratorii de baza ai revistei Curierul Fiscal, publicatie consacrata in scurt timp ca un punct de referinta al revistelor dedicate fiscalitatii. Adunand la un loc experienta profesionistilor din domeniu cu cerintele cititorilor, revista a devenit un adevarat loc de confruntare a ideilor, de clarificare a aspectelor fiscale, de evidentiere a imperfectiunilor si oportunitatilor fiscalitatii.

Revista Curierul Fiscal este accesibila si in format online in aplicatia pentru informare juridica Legalis 2.0.


Timp de 14 zile puteti evalua GRATUIT continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie