Vineri, 27 aprilie 2012, Editura C.H. Beck are onoarea de a lansa oficial lucrarea „Noul Cod civil. Comentariu pe articole”.

Opera unui colectiv de 33 teoreticieni si practicieni ai dreptului – ceea ce asigura o viziune pragmatica asupra interpretarii si aplicarii textelor din cod – cartea reuneste autori provenind din toate scolile de drept importante din Romania, asigurand o «acoperire nationala» fara precedent in istoria doctrinei juridice romanesti”, sustine Flavius Baias, decanul Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti si unul dintre cei patru coordonatori ai volumului.

Alaturi de Flavius Baias, lucrarea a fost coordonata de Eugen Chelaru, Rodica Constantinovici si Ioan Macovei si beneficiaza de comentarii actualizate si specializate ale articolului noului Cod civil, intrat in vigoare in luna octombrie 2011.

Evenimentul de lansare va avea loc incepand cu ora 17:00, in Aula Magna a Facultatii de Drept din Bucuresti (Bd. Mihail Kogalniceanu nr. 36-46, sector 5).

Vor prezenta lucrarea „Noul Cod civil. Comentariu pe articole” coordonatorii, cativa dintre autori, reprezentantii Editurii C.H. Beck, precum si alte personalitati ale lumii juridice.

„Noul Cod civil. Comentariu pe articole” exclusiv in modulul Legalis Comentarii Online

Va reamintim de asemenea ca aceasta lucrare de exceptie poate fi consultata in format electronic, exclusiv in aplicatia Legalis 2.0,ca parte a celui mai nou modul, Legalis Comentarii Online.

Click aici pentru evaluarea gratuita a lucrarii si modalitati de abonare.