Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat organizarea Conferintei Anuale a Asociatiei Judecatorilor Specializati in Dreptul European al Concurentei, ce va avea loc in perioada 16-18 iunie 2011 la Dublin, Irlanda.

La data de 12 aprilie 2011, Consiliul Superior al Magistraturii a primit o notificare referitoare la organizarea celei de-a 10-a “Conferinte Anuale a Judecatorilor Europeni Specializati in Dreptul European al Concurentei”, ce avea loc in perioada 16-18 iunie 2011, la Dublin, Irlanda.

Conform datelor comunicate de catre organizatori, lucrarile conferintei vor analiza tematici referitoare la “restrictiile verticale” in aplicarea efectiva a dreptului concurentei.

Participantii vor plati o taxa de inregistrare in valoare de 150 de euro (care include cotizatia anuala de 50 de euro pentru membrii asociatiei), precum si costurile presupuse de transportul international si cazare.

Persoanele interesate se pot inscrie, direct, pe adresa organizatorilor, mentionand si denumirea instantei, functia detinuta in cadrul instantei, fax si numar de telefon:

prin email catre aeclj@catribunal.org.uk

Pentru detalii suplimentare va puteti adresa catre:

Charles Dhanowa / Bharti Gorasia
Secretary
Association of European Competition Law Judges
Victoria House, Bloomsbury Place, London WC1A 2EB

Consiliul Superior al Magistraturii nu va suporta eventualele costuri implicate de participarea magistratilor romani la aceasta conferita, toate cheltuielile presupuse de transportul international, cazare, diurna si taxa de inregistrare urmand sa fie platite de participanti.

Sursa: Infolegal