Publicata in M. Of. 145/2011, OUG 18/2011 modifica Art II din OUG 130/2010 pentru modificarea Legii farmaciei 266/2008.

Prezentam in continuare forma consolidata a Art II din OUG 130/2010 asa cum poate fi aceasta vizualizata in Biblioteca Juridica online Legalis 2.0:

Timp de 14 zile puteti testa GRATUIT tot continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie

„…..   Art. II

(1) Cererile depuse la Ministerul Sănătăţii în vederea eliberării autorizaţiei de funcţionare pentru farmacii şi drogherii până la intrarea în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă, însoţite de documentaţia completă, vor fi analizate în conformitate cu prevederile legislaţiei în baza căreia au fost depuse, nu mai târziu de data de 1 martie 2011. Dosarele cu documentaţia incompletă se vor completa în maximum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă; în caz contrar, se vor clasa.

(1) Cererile depuse la Ministerul Sănătăţii în vederea eliberării autorizaţiei de funcţionare pentru farmacii şi drogherii până la data de 30 decembrie 2010, însoţite de documentaţia completă, vor fi analizate în conformitate cu prevederile legislaţiei în baza căreia au fost depuse, nu mai târziu de data de 1 mai 2011. Dosarele cu documentaţia incompletă se vor completa în maximum 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă; în caz contrar, se vor clasa.

(11) Se consideră cereri însoţite de documentaţia completă, potrivit alin. (1), şi cererile depuse pentru spaţii aflate, la data depunerii, în reamenajare sau în construcţie, cu condiţia prezentării contractului de închiriere, încheiat în condiţiile legii.

(12) În cazurile prevăzute la alin. (11), prin derogare de la termenul de 1 mai 2011 stabilit la alin. (1), inspecţia în vederea eliberării autorizaţiei se efectuează în maximum 60 de zile de la data comunicării de către solicitant a dovezii cu privire la finalizarea reamenajării sau finalizarea construcţiei, însoţită de schiţa şi documentaţia privind locaţia unităţii şi afectaţiunea acesteia de spaţiu comercial.

(2) Preschimbarea autorizaţiilor de funcţionare care nu au înscris termen de valabilitate se face cu păstrarea numărului autorizaţiei de funcţionare, la solicitarea persoanei juridice, prin emiterea unei noi autorizaţii, pe baza documentelor prevăzute în normele de aplicare a Legii nr. 266/2008, republicată, pentru următoarele situaţii:

 a) schimbarea deţinătorului – persoană juridică, înscrisă ca menţiune pe autorizaţia de funcţionare emisă anterior intrării în vigoare a prezentei ordonanţe de urgenţă;

b) deteriorarea autorizaţiei de funcţionare.

modificat de

Ordonanţă de urgenţă nr. 18/2011 – privind modificarea şi completarea art. II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 130/2010 pentru modificarea Legii farmaciei nr. 266/2008 din 23 februarie 2011, M. Of. 145/2011;

Timp de 14 zile puteti testa GRATUIT tot continutul Bibliotecii Legislative Legalis 2.0. Legislatie consolidata, Jurisprudenta romaneasca si europeana, Doctrina, Reviste online, Bibliografie