Consilierul prezidential Alexandrina Gatej a demisionat din functie, sustinand ca decizia foarte clara a CNSAS de necolaborare a sa cu Securitatea a generat un mod de abordare publica speculativ si denigrator care i-a adus importante prejudicii atat ei, cat si familiei sale.
„Decizia foarte clara a CNSAS de necolaborare a mea cu Securitatea a generat un mod de abordare publica speculativ si denigrator care a adus importante prejudicii atat mie, cat si familiei mele. In contextul recentelor atacuri nejustificate la adresa mea, am decis sa parasesc functia pe care o detin. Imi voi dedica resursele de competenta mediului privat economic, acolo unde performanta si valoarea unui profesionist primeaza”, sustine Alexandrina Gatej.
Ea precizeaza ca s-a intors in tara cu o cariera in mediul economic privat ale carei rezultate si competente au fost pe deplin apreciate si rasplatite in ultimii 15 ani.
„Am intrat in sectorul public cu convingerea ca apartin unei generatii care are obligatia sa contribuie la progresul tarii. Aceasta convingere m-a determinat sa fac pasul din mediul privat economic in administratia publica, chiar daca a trebuit sa fac sacrificii in plan personal. Sunt insa dezamagita sa constat doua adevaruri triste cu privire la nivelul dezbaterii publice in societatea noastra: ca nu suntem pregatiti sa acceptam experienta profesionala, rezultatele si competenta ca valori absolut necesare progresului economic si ca exista o reticenta nejustificata de a respecta deciziile institutiilor statului roman”, precizeaza Alexandrina Gatej
Sursa: www.mediafax.ro