In M. Of. nr. 344 din 25 mai 2010 a fost publicat Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 5/2010 pentru punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
Din cuprins:
    ART. 1
    (1) Incepand cu data publicarii prezentului ordin se pun in aplicare Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.
    (2) Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule sunt prevazute in anexa care face parte integranta din prezentul ordin.
    (3) La data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 21/2009 pentru punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 812 din 27 noiembrie 2009, cu modificarile ulterioare, precum si Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 2/2010 pentru modificarea Normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule, puse in aplicare prin Ordinul presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 21/2009, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 124 din 24 februarie 2010.

Sursa: www.cureirulfiscal.ro