Politistul de la Sectia 13, Mihai Claudiu (40 de ani), apropiat al clanului „Mocanu”- care a ucis un tanar din bataie – a scapat de puscarie deoarece nu este considerat pericol social.
Mihai Claudiu va fi judecat in stare de libertate intrucat „nu exista temerea ca ar putea sa savarseasca si alte infractiuni sau sa zadarniceasca aflarea adevarului”. Decizia a fost luata de un complet de trei judecatori – Veronica Cirstoiu, Risantea Gagescu, Liliana Badescu – de la Curtea de Apel Bucuresti.
Omul legii a fost trimis in judecata, in ianuarie 2010, in stare de arest preventiv, pentru infractiunile de nedenuntarea unui omor, favorizarea infractorului si marturie mincinoasa, in dosarul uciderii lui Florian Dohotaru, zis „Rocky”. In acelasi dosar au mai fost trimisi in judecata, pentru omor deosebit de grav si pentru lipsire de libertate in mod ilegal, Ovidiu Mocanu, Cristian Nita, zis „Capone”, si Ionut Baicea, zis „Tiganu”, in prezent arestati.
Criminalistii din Parchetul Capitalei au gasit, in martie 2009,  pe un camp de la marginea Bucurestiului, cadavrul lui „Rocky” si un chistoc de tigara Kent, cu filtru alb. Tanarul, gasit fara suflare, avea numeroase leziuni traumatice si prezenta urme de lovire de pumni, cu picioare si cu obiecte contondente.

Sursa: www.realitatea.net